Nieuws

regio Gouda, Capelle a/d Ijssel, Woerden

Uitnodiging: Trainingsfilm Baby’s in ontwikkeling

Onderzoek wijst niet voor niet uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is.

Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby.

Met liefde, aandacht en geduld ben jij de aangewezen persoon om een baby helemaal tot bloei te laten komen.


Praktische tips en handvaten

ViaViela helpt jou graag om in de praktijk nog beter in te kunnen spelen op de specifieke behoeften van baby’s. Daarom nodigen we je van harte uit om de trainingsfilm Baby’s in ontwikkeling te bekijken.

Je krijgt praktische tips en handvaten. De onderwerpen die worden behandeld, zijn één op één terug te brengen in de praktijk. Kijken heeft voor jou en de baby’s binnen jouw opvang direct meerwaarde!

We hebben gemerkt dat velen van jullie de trainingsfilm over Gezonde Voeding hebben gekeken. Tevens zien we het aantal corona besmettingen weer oplopen. We kiezen er daarom voor het onderwerp ‘Baby’s in ontwikkeling’ ook via een trainingsfilm aan te bieden.

In 2022 organiseren we graag nog een bijeenkomst over dit onderwerp om met collega's onderling ervaringen uit te wisselen of het gemaakte werkplan met elkaar door te spreken. Op basis van jullie behoefte zullen we het scholingsprogramma voor 2022 invullen. In de aanmeldlink kun je dan ook kiezen voor verschillende opties.


Hoe werkt het?

Om met de trainingsfilm te starten, dien je eerst de online cursus over ‘Baby’s in ontwikkeling’ te hebben afgerond. Je vindt deze in Mijngastouderburo.nl onder ‘Mijn gegevens’ bij ‘EHBO/Kwaliteitseisen’.

Heb je de online cursus afgerond, meld je dan via deze link aan voor de trainingsfilm. Na aanmelding ontvang je een link naar de film, met deze mail ontvang je ook het werkplan en de richtlijnen.

Wanneer je de online training hebt afgerond, stuur je het ingevulde werkplan retour. Dan bepalen we samen een datum om het werkplan door te spreken.

Is alles in orde, dan ontvang je een bewijs van deelname.


Meld je aan!

Heb jij interesse in de trainingsfilm Baby’s in ontwikkeling? En heb je de online cursus al gevolgd? Meld je dan aan via deze link.


Onderdeel van de ViaViela Vakopleiding

Door het volgen van de workshop Baby’s in ontwikkeling, neem je deel aan één van de modules van de ViaViela Vakopleiding. Lees alles over de ViaViela Vakopleiding speciaal voor gastouders op onze website.


Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela

Team Gouda
Margot, Francisca, Renée, Jacqueline, Cornelie en Anja