Nieuws

regio Gouda, Capelle a/d Ijssel, Woerden

Haal meer verdiensten uit jouw opvang

De zomer is bijna voorbij en dat betekent dat het nieuwe jaar alweer snel voor de deur staat. Dit is hét moment om stil te staan bij de inhoud van je huisregels en jouw uurtarief. Zeker nu de kosten voor bijvoorbeeld energie en boodschappen enorm stijgen. Wij helpen je daar graag bij! Daarom nodigen we je uit voor een inspirerende bijeenkomst.


Professionalisering zakelijke afspraken

Ga jij je uurtarief voor 2023 verhogen? Heb jij wel eens nagedacht over welke uren jij aan je ouders berekent? Hoe verhoog jij jouw omzet en wat is dan eigenlijk de impact voor ouders? Tijdens de bijeenkomst ‘Professionalisering zakelijke afspraken’ vertellen we je meer over de verschillende manieren waarop jij jouw verdiensten kan verhogen. We gaan aan de slag met rekenvoorbeelden, waardoor jij heel snel antwoord krijgt op bovenstaande vragen. Het zal je verbazen dat een verhoging van de uren die je factureert vaak veel interessanter is voor jou én de ouders.


Meer informatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 september van 20.00 tot 21.30 uur aan de Spoorlaan 2A in Bodegraven. Meld je aan via deze link.

Mocht het je niet lukken fysiek aanwezig te zijn, dan is er ook een mogelijkheid om online aan te sluiten. Laat het dan ook weten via de link.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor 2023? Meld je dan nu aan!

 
Met vriendelijke groeten,

Team Gastouderbureau ViaViela
Francisca, Renée, Cornelie, Jacqueline, Margot en Anja