Nieuws

regio Gouda, Capelle a/d IJssel, Woerden

Uitnodiging 'Workshop baby’s in ontwikkeling'

Onderzoek wijst niet voor niets uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is. Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby. Met liefde, aandacht en geduld ben jij de aangewezen persoon om een baby helemaal tot bloei te laten komen.

 

Praktische tips

ViaViela helpt jou graag om in de praktijk nog beter in te kunnen spelen op de specifieke behoeften van baby’s. Daarom nodigen we je van harte uit voor de workshop Baby’s in ontwikkeling. Je krijgt praktische tips en handvaten, er is ruimte om van elkaar te leren en vragen te stellen. De onderwerpen die worden behandeld, zijn één op één terug te brengen in de praktijk. Meedoen heeft voor jou en de baby’s binnen jouw opvang direct meerwaarde!


Datum: woensdag 8 april
Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur
Locatie: Het Vijfde Huis
Adres: Livingstonelaan 54, 2803 EL Gouda

 


Meld je direct aan!

Heb jij interesse in de workshop Baby’s in ontwikkeling? Meld je dan direct aan via deze link. Je ontvangt van ons enkele dagen voor de workshop een bevestiging per mail met daarbij de uitnodiging om, ter voorbereiding van de workshop, de online cursus Baby’s in ontwikkeling te maken.

Graag tot 8 april!

 

Ben jij niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de workshop maar wil je wel de bijscholing volgen over Baby’s in ontwikkeling? Volg dan de online cursus. Je vindt deze na inloggen op Mijngastouderburo.nl. Kies onder Mijn gegevens voor EHBO/Kwaliteitseisen.