Welkom bij ViaViela

regio Haarlem, Heemstede, Hoofddorp

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Lambrecht van Dalelaan 23
2015 ER Haarlem
06-27007812
n.devries@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Natasja de Vries

Ik ben Natasja de Vries, contactpersoon van ViaViela in de regio Haarlem, Heemstede en Hoofddorp. Als moeder van drie en ervaringsdeskundige in de kinderopvang weet ik als geen ander waar goede gastouderopvang aan moet voldoen.

Ruimte voor jouw opvangwensen
Gastouderopvang is kinderopvang waar je als ouder echt invloed op hebt. Je kiest zelf de gastouder waar je een goed gevoel bij hebt en er is ruimte voor je persoonlijke opvangwensen. Bovendien leert je gastouder jouw kind goed ‘lezen’ en dat is fijn, zeker wanneer je kindje nog te klein is om zelf te kunnen zeggen hoe het zich voelt.

Flexibel en vertrouwd
Gastouderopvang is flexibele opvang, dat is prettig als je in wisselende diensten werkt of als je werkdag een half uurtje uitloopt. Gastouderopvang is kleinschalige, persoonlijke opvang waar steeds meer ouders voor kiezen. Belangrijk hierbij is de juiste match tussen ouder en gastouder. Onze website verbindt ouders en gastouders, natuurlijk ondersteun ik hierbij ook persoonlijk.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over het vinden van een gastouder of wil je als gastouder aan de slag? Neem dan contact met mij op. Ik informeer je er graag over!

Groeten,

Natasja

Nieuws uit regio Haarlem, Heemstede, Hoofddorp

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Mijn missie? Ouders een keuze bieden in kinderopvang.“ Natasja de Vries

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Haarlem voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 120189197.

Bekijk ViaViela in regio Haarlem, Heemstede, Hoofddorp in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.