Welkom bij ViaViela

regio Harderwijk, Apeldoorn, Nunspeet

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Dotterbloemdreef 6
3845 KM Harderwijk
06-47049585
harderwijk@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

José Boor-Langeslag

Opvang op maat
Mijn naam is José Boor-Langeslag en als contactpersoon van ViaViela in de regio Harderwijk, Apeldoorn en Nunspeet ben ik van mening dat gastouderopvang een steeds belangrijkere rol speelt bij opvang op maat. Dit zien we ook aan het aantal ouders en gastouders dat elkaar vindt via onze website.

In deze regio bieden we op dit moment geen actieve nanny matching aan.

Persoonlijke aandacht voor ieder kind
Het nieuwe werken betekent dat mensen veel flexibeler inzetbaar en op wisselende tijden werkzaam zijn. Er is behoefte aan flexibele opvang door een vaste verzorger met veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. Weten dat je kind bij een vertrouwde persoon is, geeft je als ouder rust. Gastouderopvang past precies bij deze opvangbehoefte.

Nieuwsgierig geworden?
Wil je meer weten over gastouderopvang of heb je hulp nodig bij het vinden van een gastouder?

Ik informeer je er graag over!

Groeten,

José

Nieuws uit regio Harderwijk, Apeldoorn, Nunspeet

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Weten dat je kind bij een vertrouwd gezicht is, geeft je als ouder rust. “ José Boor-Langeslag

Bijscholingsprogramma 2021

Ook in 2021 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Let op, mogelijk wordt het programma aangepast vanwege de corona crisis. Infomeer bij je ViaViela contactpersoon voor meer informatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Harderwijk voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 893856897.

Bekijk ViaViela in regio Harderwijk, Apeldoorn en Nunspeet in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Harderwijk, Apeldoorn en Nunspeet en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.