Nieuws

regio Harderwijk, Apeldoorn, Nunspeet

Uitnodiging webinar: Pedagogisch handelen

Vorig jaar heeft orthopedagoog Loes Waanders een aantal webinars voor ViaViela verzorgd. Dit was een groot succes! Er waren enorm veel aanmeldingen en na afloop waren alle deelnemers heel enthousiast.

Graag nodigen wij je uit voor het interactieve webinar 'Pedagogisch handelen'. Het webinar wordt wederom gepresenteerd door Loes Waanders. Je volgt het webinar vanaf je computer, tablet of telefoon.


Inhoud webinar

Als ViaViela gastouder is het belangrijk dat je ons pedagogisch beleid kent en hiernaar handelt.

Tijdens het webinar krijg je meer uitleg over de vier pedagogische basisdoelen. Je leert hoe je deze doelen in de praktijk kunt brengen en na afloop kun je aan de slag met je eigen Pedagogisch Werkplan.

Bij ViaViela doen we dat in de vorm van het Pedagogisch Kwaliteitshuis.

Voorafgaand aan het webinar krijg je het Pedagogisch Kwaliteitshuis thuis. Tijdens het webinar kun je dan al een start maken met het invullen van jouw kwaliteitshuis.


Meld je aan!

Het webinar vindt plaats op woensdag 5 oktober en start om 20.00 uur (duur ongeveer 120 minuten). Het webinar is bedoeld voor de gastouders die nog geen kwaliteitshuis hebben ingevuld.

Wil jij graag deelnemen? Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.


Onderdeel van de ViaViela Academie

Door het volgen van dit webinar, neem je deel aan één van de modules van de ViaViela Academie. Lees hier alles over de ViaViela Academie speciaal voor gastouders. 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
José Boor