Welkom bij ViaViela

regio Helmond, Geldrop, Nuenen

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Europaplein 1
5684 ZC Best
06-22617504
viaviela@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Dani Meulendijks

Mijn naam is Dani Meulendijks, ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders namens Gastouderbureau ViaViela voor de regio Helmond, Geldrop, Nuenen.

Verlengstuk  van het gezin

Een gastouder is echt een verlengstuk van het gezin
Ik geniet van het persoonlijke contact met ouders en gastouders en vind het maken van de juiste match de mooiste uitdaging! Onze website is hierbij een belangrijke schakel in het proces.
Als ouders en gastouder elkaar hebben gevonden geeft dat echt voldoening. Een gastouder is vaak voor langere tijd aan een gezin verbonden en is voor veel ouders een verlengstuk van het gezin.

 

Meer weten?
Wil je graag meer weten over het vinden van een gastouder of wil je als gastouder aan de slag? Neem dan contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Groeten,

Dani

Werkgebied regio Helmond, Geldrop, Nuenen

Nieuws uit regio Helmond, Geldrop, Nuenen

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Gastouderopvang is: kiezen voor een vertrouwd gezicht.“ Dani Meulendijks

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Helmond voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 397955790.

Bekijk ViaViela in regio Helmond, Geldrop, Nuenen in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Helmond, Geldrop, Nuenen en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.