Nieuws

regio Helmond, Geldrop, Nuenen

Uitnodiging: Interactieve bijeenkomst 'De (niet) pratende peuter'

Ook in 2020 wil ViaViela samen met jou gastouderopvang op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang.

We hebben hiervoor een mooi bijscholingsprogramma opgezet. Naast de verschillende gastoudercafés, twee gastouderevents en de ViaViela Vakopleiding bieden we jou, in samenwerking met Kentalis, een (interactieve) workshop over Taalontwikkelingsstoornis (TOS). 

Werk je met peuters en vraag je je af hoe de taalontwikkeling van 0-7 jaar verloopt? Weet je wanneer je je zorgen moet maken om de taalontwikkeling van een peuter in je groep? Als je je zorgen maakt, welke stappen onderneem je dan? En wat adviseer je de ouders van deze peuter?


Interactieve bijeenkomst

In de interactieve bijeenkomst 'De (niet) pratende peuter' krijg je een antwoord op bovenstaande vragen. We gaan in op het verloop van de spraak- en taalontwikkeling en helpen je bij het vroegtijdige herkennen van spraak- en taalstoornissen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen en kunnen we met je meedenken of advies geven.

Deze leerzame bijeenkomst is speciaal voor alle gastouders van ViaViela georganiseerd door Kentalis.

Datum: Maandag 11 mei
Locatie: Hoofdkantoor ViaViela (ingang bordes)
Adres: Heuvel 2, 5737 BX Lieshout
Tijd: 19.00 (inloop) 19.30u (start) - 22.00 uur


Aanmelden

Zien we jou ook tijdens deze interessante bijeenkomst? 

Meld je nu aan door een mail te sturen naar Dani Meulendijks: d.meulendijks@viaviela.nl, Denise Swinkels: d.swinkels@viaviela.nl of Naomi Peels: n.peels@viaviela.nl.

Wacht niet te lang met aanmelden. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 20 (en een minimum van 8).

Graag tot dan!