Gastouderschap is vakmanschap

Programma Bijscholing 2019

Ook in 2019 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een mooi bijscholingsprogramma opgezet. 


Programma

Bekijk hier het bijscholingsprogramma voor 2019:


Als gastouder ben je vooral bezig met het bieden van de beste opvang aan jouw opvangkinderen. Daarnaast komt er nog meer kijken bij het runnen van een succesvolle gastouderopvang. Zo heb je soms ook de pet van ondernemer op en wil je graag weten hoe je jouw financiële en fiscale zaken zo goed en voordelig mogelijk regelt. Door te weten hoe je een goed verdienmodel neerzet, welke kosten wel of geen aftrekpost zijn of door precies te weten hoe je je aangifte inkomstenbelasting invult en hoe jouw verzekeringen als gastouder geregeld zijn. 

Om je hier nog beter in te kunnen ondersteunen, organiseert ViaViela Hengelo en ViaViela Almelo samen met gastspreker Henk Gardien van Fagon een bijeenkomst waarbij op deze vragen wordt ingegaan.

 

Datum:

12 juni
van 19.30 tot 21.00 uur 

Locatie:

Zalencentrum het Anker te Wierden

ViaViela organiseert dit jaar twee Gastouderevents

Op 23 maart 2019 in Eindhoven 

Op 2 november 2019 in Delft

Het wordt weer een dag om naar uit te kijken met een grote keuze aan interessante workshops, leuke stands, ontmoetingen met elkaar én, als klap op de vuurpijl, een geweldige spreker: Steven Pont!

Houd onze nieuwsbrieven en de facebookpagina van het Gastouderevent goed in de gaten. De uitnodigingen worden hier aangekondigd.


Cadeau

Cadeau bij aanbrengen nieuwe klanten per 1 maart 2019

Lever jij een nieuwe vraagouder aan die een opvangovereenkomst met ViaViela sluit, dan ontvang je van ons een waardebon* van Bol.com ter waarde van 50 euro cadeau!

* Deze waardebon is alleen van toepassing wanneer vraagouders het starttarief betalen.