Nieuws

regio Hoorn, Medemblik, Stede Broec

Heb jij jouw opvangplaatsen al ingevuld?

In drukke tijden kun je het zicht op de totale bezetting van je gastouderopvang weleens kwijt zijn. Zeker wanneer je op verschillende dagen meerdere kinderen tegelijkertijd opvangt. Om een goed overzicht te krijgen van het totale aantal kinderen dat je dagelijks opvangt, vragen wij je om een weekoverzicht van je opvangplaatsen te maken. Dit doe je heel gemakkelijk in Mijngastouderburo.nl.

Het overzicht laat je zien of het totale aantal kinderen wat je dagelijks opvangt, is toegestaan volgens de wet. Een GGD inspecteur kan je hier tijdens een inspectiebezoek naar vragen. Je bent dan ook verplicht om dit overzicht te hebben. Ook gastouderbureau ViaViela wordt door de GGD getoetst op het inzichtelijk hebben van deze overzichten.


Ga naar Mijngastouderburo.nl en vul je opvangplaatsen in

Om het overzicht van jouw opvangplaatsen te maken log je in op Mijngastouderburo.nl en ga je naar de tab 'Administratie', vervolgens kies je voor 'Opvangplaatsen'. Vergeet niet om ook de namen van jouw eigen kinderen en die van de kinderen die je via een ander gastouderbureau opvangt in te vullen.

 

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het invullen van de opvangplaatsen, dan hoor ik dat uiteraard graag!