Nieuws

regio Hoorn, Medemblik, Stede Broec

Online Workshop Baby's in ontwikkeling

Onderzoek wijst niet voor niets uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is. Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby. 

 

Praktische tips en handvaten

ViaViela helpt jou graag om in de praktijk nog beter in te kunnen spelen op de specifieke behoeften van baby’s. Daarom nodigen we je van harte uit voor de online workshop Baby’s in ontwikkeling.

Je krijgt praktische tips en handvaten, er is ruimte om van elkaar te leren en vragen te stellen. De onderwerpen die worden behandeld, zijn één op één terug te brengen in de praktijk.

Meedoen heeft voor jou en de baby’s binnen jouw opvang direct meerwaarde!

 

Meer informatie en aanmelden

De online workshop vindt plaats op dinsdag 23 februari van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Heb jij interesse in de workshop Baby’s in ontwikkeling? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar sandy.laan@viaviela.nl  onder vermelding van Workshop Baby’s in ontwikkeling. Je ontvangt een bevestiging per mail met daarbij de uitnodiging om, ter voorbereiding van de workshop, de online cursus Baby’s in ontwikkeling te maken.

Graag tot 23 februari!

Met vriendelijke groeten,


Gastouderbureau ViaViela
Sandy Laan

Ben jij niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de workshop maar wil je wel de bijscholing volgen over Baby’s in ontwikkeling? Volg dan de online cursus. Je vindt deze na inloggen op Mijngastouderburo.nl. Kies onder Mijn gegevens voor EHBO/Kwaliteitseisen.