Welkom bij ViaViela

regio Landgraaf, Heerlen, Kerkrade

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Irenelaan 21
6133 BE Sittard
06-33035853
landgraaf@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Suzanne Houx

Mijn naam is Suzanne Houx. Voor de regio Landgraaf, Heerlen en Kerkrade zorg ik voor de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders. Het persoonlijke contact met ouders, gastouders en kinderen is iets waar ik veel voldoening uit haal. Dankzij jarenlange ervaring in de kinderopvang en als moeder van drie kinderen kan ik me heel goed voorstellen wat je als ouder(s) belangrijk vindt.

 

Kleinschalige en persoonlijke opvang

Bij een gastouder krijgt jouw kind veel persoonlijke aandacht omdat de groep uit maximaal zes kinderen bestaat. Het is een verlengstuk van thuis, waar jouw kind gestimuleerd wordt om zich te ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo in een vertrouwde, warme en huiselijke omgeving.

 

Professionaliteit en kwaliteit

Als grootste gastouderbureau van Nederland vinden wij professionaliteit en kwaliteit erg belangrijk. Gastouders volgen online cursussen en workshops en krijgen regelmatig nieuwsbrieven om hun kennis op peil te houden. Voor nieuwe gastouders is er de mogelijkheid om de ViaViela vakopleiding te volgen, waarin alle aspecten van de gastouderopvang aan de orde komen.

Tijdens de kwaliteitsbezoeken bij de gastouders thuis wordt er getoetst of de opvanglocatie aan alle GGD-eisen voldoet en wordt de gastouder gecoacht in haar manier van werken.

 

De beste match

Het persoonlijk contact met ouders, gastouders en de kinderen is de basis voor een goede match. In het hele traject begeleid ik zowel de ouder als de gastouder van A tot Z. Vaak is de juiste match het begin van een jarenlange relatie en voelt de gastouder als een tweede thuis.

 

Meer weten over gastouderopvang?

Ben je op zoek naar een leuke gastouder, wil je zelf gastouder worden of heb je een vraag als ouder? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag verder!

 

Tot ziens!

Hartelijke groet,

Suzanne

Nieuws uit regio Landgraaf, Heerlen, Kerkrade

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„De klik tussen ouders, gastouder en kind is belangrijk.“ Suzanne Houx

Scholingsprogramma

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

 Bekijk het programma 2023

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Landgraaf voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 165519034.

Bekijk ViaViela in regio Landgraaf, Heerlen, Kerkrade in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Landgraaf, Heerlen, Kerkrade en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.