Welkom bij ViaViela

regio Landgraaf, Heerlen, Kerkrade

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Brandhofstraat 16
6372 KC Landgraaf
06-33035853
landgraaf@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Bea Wiertz

Mijn naam is Bea Wiertz, contactpersoon van ViaViela in de regio Landgraaf, Heerlen en Kerkrade. Ik zorg voor een complete begeleiding van ouders en gastouders bij de gastouderopvang.

De kracht van gastouderopvang
De klik tussen ouder, gastouder en kind is voor mij een belangrijk gegeven. Als consulent zorg ik dat aan alle voorwaarden voor goede gastouderopvang wordt voldaan maar de klik maakt of ouders hun kind met een fijn gevoel bij de gastouder achterlaten. Bij een goede match, volgt vaak een jarenlange opvangrelatie. Dat is de kracht van gastouderopvang.

Onze website is een belangrijke schakel
Het bij elkaar brengen van ouders en gastouders is dus een mooie uitdaging. Een belangrijke schakel hierbij is onze website.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met me op, ik help je graag verder!

Groeten,

Bea

Nieuws uit regio Landgraaf, Heerlen, Kerkrade

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„De klik tussen ouders, gastouder en kind is belangrijk.“ Bea Wiertz

Bijscholingsprogramma 2021

Ook in 2021 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Let op, mogelijk wordt het programma aangepast vanwege de corona crisis. Infomeer bij je ViaViela contactpersoon voor meer informatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Landgraaf voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 165519034.

Bekijk ViaViela in regio Landgraaf, Heerlen, Kerkrade in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Landgraaf, Heerlen, Kerkrade en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.