Nieuws

regio Landgraaf, Heerlen, Kerkrade

Online workshop Baby's in ontwikkeling

Onderzoek wijst niet voor niets uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is. Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby. Met liefde, aandacht en geduld ben jij de aangewezen persoon om een baby helemaal tot bloei te laten komen.


Uitwisselen van ervaringen en ideeën

ViaViela wil jou graag de kans bieden om met collega-gastouders ervaringen en ideeën uit te wisselen over het thema Baby’s in ontwikkeling. Dit doen we online op een gezellige manier, aan de hand van vragen en stellingen. Op die manier hopen we elkaar te inspireren, ruimte te bieden voor vragen en samen de ontwikkeling van de baby’s binnen jouw opvang nog meer te stimuleren.

Meer informatie:
Datum: dinsdag 19 januari
Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur


Aanmelden

Heb jij interesse in de online gastouderkring Baby’s in ontwikkeling? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar landgraaf@viaviela.nl onder vermelding van Gastouderkring Baby’s in ontwikkeling. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail.

Wil je helemaal voorbereid aan de gastouderkring deelnemen? Maak dan ook de online cursus Baby’s in ontwikkeling via Mijngastouderburo.nl.

Graag tot 19 januari!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Bea Wiertz
 


NB Ben jij niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de gastouderkring maar wil je wel de bijscholing volgen over Baby’s in ontwikkeling? Volg dan de online cursus. Je vindt deze na inloggen op Mijngastouderburo.nl. Kies onder Mijn gegevens voor EHBO/Kwaliteitseisen.