Nieuws

regio Leiden, Zoetermeer, Alphen aan de Rijn

Uitnodiging workshop: Effectief communiceren

Goede communicatie is een voorwaarde voor tevreden en betrokken vraagouders! Graag nodigen we je uit voor de workshop ‘Effectief communiceren met ouders’.

Samenwerking en goede communicatie zijn nodig om kwalitatieve opvang te bieden aan het kind. Wat doe je als ouders speciale wensen hebben waar je niet aan kunt voldoen, als zij hun ontevredenheid uiten, of als zij zich niet aan afspraken houden? Wat betekent zakelijk zijn in de gastouderopvang en hoe kun je als gastouder je professionaliteit zichtbaar maken in de verschillende contactmomenten? Al deze vragen komen terug in de workshop.


Voorbereiding bijeenkomst

De workshop vindt plaats op dinsdag 21 september van 19.30 tot 22.00 uur
Locatie: Dé Plek, Kanaalpark 157, 2321 JW Leiden

Ter voorbereiding op de laatste bijeenkomst 'Effectief communiceren met ouders' vragen we je om: 

* De online cursus 'Effectief communiceren met ouders' te volgen*
*  Pedagogisch kader hoofdstuk 9 te lezen
*  Daarnaast willen we graag dat je alvast nadenkt over wat jij lastig vindt in gesprek met ouders. Schrijf deze moeilijke punten voor jezelf op en neem ze mee naar de bijeenkomst. 

*Log in op Mijngastouderburo.nl -> Mijn gegevens -> EHBO/Kwaliteitseisen -> kies de juiste cursus en klik op ‘Cursus starten’.


Meld je aan!
Wil jij graag deelnemen? Meld je dan vóór 10 september aan via dit formulier. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Onderdeel van de ViaViela Vakopleiding

Door het volgen van de workshop Effectief communiceren, neem je deel aan één van de modules van de ViaViela Vakopleiding. Lees hier alles over de ViaViela Vakopleiding speciaal voor gastouders.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Joëlle Otto-Bijl