Nieuws

regio Leiden, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn

Online Gastouderkring: Baby's in ontwikkeling

Onderzoek wijst niet voor niets uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is. Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby. Met liefde, aandacht en geduld ben jij de aangewezen persoon om een baby helemaal tot bloei te laten komen.


Uitwisselen van ervaringen en ideeën

ViaViela wil jou graag de kans bieden om met collega-gastouders ervaringen en ideeën uit te wisselen over het thema Baby’s in ontwikkeling. Dit doen we online op een gezellige manier, aan de hand van vragen en stellingen. Op die manier hopen we elkaar te inspireren, ruimte te bieden voor vragen en samen de ontwikkeling van de baby’s binnen jouw opvang nog meer te stimuleren.

Meer informatie:
Datum: dinsdag 2 februari
Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur


Aanmelden

Heb jij interesse in de online gastouderkring Baby’s in ontwikkeling? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar leiden@viaviela.nl onder vermelding van Gastouderkring Baby’s in ontwikkeling. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail.

 

Nieuw: Videotraining Baby's in ontwikkeling

Wil je helemaal voorbereid aan de gastouderkring deelnemen? Volg dan onze nieuwe videotraining Baby’s in ontwikkeling. Ook voor deze training kun je je aanmelden via leiden@viaviela.nl. Na aanmelding ontvang je een link naar de video, met deze mail ontvang je ook het werkplan en de richtlijnen.

Wanneer je de videotraining hebt afgerond, stuur je het ingevulde werkplan retour. Dan bepalen we samen een datum om het werkplan door te spreken. Is alles in orde, dan ontvang je een certificaat.

Uiteraard is het ook mogelijk om eerst deel te nemen aan de gastouderkring op 2 februari en de videotraining later in februari te volgen.

Heb je nog vragen, stel ze gerust.

Graag tot 2 februari!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Joëlle Otto-Bijl
 


NB Ben jij niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de gastouderkring maar wil je wel de bijscholing volgen over Baby’s in ontwikkeling? Volg dan de online cursus. Je vindt deze na inloggen op Mijngastouderburo.nl. Kies onder 'Mijn gegevens' voor 'EHBO/Kwaliteitseisen'.