Nieuws

regio Leiden, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn

Start nieuwe samenstelling oudercommissie

Onlangs heeft zich een nieuwe ouder aangemeld om zitting te nemen in de oudercommissie van ViaViela Leiden.

Het betreft ouder Demi Schuiten. Demi heeft 1 kindje; Sem van 2 jaar en zij woont in Wassenaar. Haar kindje gaat twee dagen per week naar een gastouder in Voorschoten.

De andere ouder die zitting heeft in de oudercommissie sinds begin 2020 is Joyce van der Linde. Joyce woont in Leiderdorp, heeft twee kinderen en is in verwachting van de derde. Haar dochter Fiby van 3 jaar gaat op flexibele basis naar een gastouder in Leiden.


Vergadering

Op 24 november j.l. heeft de tweede vergadering van dit jaar van de oudercommissie plaatsgevonden. De notulen van deze vergadering vind je in Mijngastouderburo.nl in de 'Kenniswijzer' en vervolgens 'Documenten van uw ViaViela vestiging' en daarna ‘verslag oudercommissie november 2022'.

Tijdens de vergadering hebben we met elkaar kennisgemaakt, de werkwijze van de oudercommissie besproken en zijn de taken verdeeld. Demi zal de rol van voorzitter op zich nemen. Verder is een toelichting gegeven op de Wet kinderopvang en de invulling daarvan door gastouderbureau ViaViela Leiden.


Contact opnemen met de oudercommissie

Heb je input voor de oudercommissie, neem dan contact op met Demi of Joyce. Zij zijn te bereiken via de algemene mail van de vestiging: Leiden-administratie@ViaViela.nl

Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen, stel ze gerust!

Met vriendelijke groet,

Gastouderbureau ViaViela
Joëlle Otto Bijl