Nieuws

regio Maastricht, Valkenburg, Eijsden

De ViaViela Vakopleiding, een goede basis voor succesvolle gastouderopvang

Jij weet wat het betekent om aan het roer te staan van een eigen opvang. Je steekt er tijd, liefde en energie in en hebt ervaren dat werken als zelfstandig gastouder meer inhoudt dan alleen liefdevolle opvang bieden.

Of ben jij nog niet zo ervaren en ben jij onlangs begonnen als gastouder bij ViaViela? Dan start voor jou een nieuw avontuur waar je ongetwijfeld het liefst goed voorbereid aan begint!


Succesvol ondernemen met de ViaViela Vakopleiding!

ViaViela helpt je graag het maximale uit jouw inspanningen te halen. Daarom is de ViaViela Vakopleiding ontwikkeld. En of je nu een startende of een ervaren gastouder bent, de ViaViela Vakopleiding zit barstensvol antwoorden op vragen waar veel gastouders mee worstelen.

Onderwerpen die worden behandeld, kun je één op één in de praktijk toepassen. Meedoen is dus slim investeren in jouw toekomst!

Doe je mee?


Wat houdt de ViaViela Vakopleiding in?

De ViaViela Vakopleiding bestaat uit verschillende modules. Daarnaast volg je online cursussen en mag je werken aan je eigen Gastouderplan. Na het goed doorlopen van drie modules ontvang je een Bewijs van Deelname. Dit jaar bieden wij nog de volgende modules van de ViaViela Vakopleiding aan:
Bijeenkomst 1 - maandag 14 juni: 'Professioneel ondernemen'
Bijeenkomst 2 - maandag 27 september: 'Pedagogisch handelen' *
*  Bijeenkomst 3 - maandag 18 oktober: 'Effectief communiceren'

*Heb je al een Pedagogisch kwaliteitshuis ingevuld? Dan kun je vrijstelling krijgen voor deze bijeenkomst.

De bijeenkomsten starten om 19.30 uur en duren tot uiterlijk 22.00 uur.

Vanwege corona hebben we voor bijeenkomst 1 een kleinere groepsgrootte. Deze bijeenkomst vindt plaats op een kantoorlocatie in Maastricht.
Wellicht dat bijeenkomst 2 en 3 op een andere locatie plaatsvinden (regio Geleen-Maastricht).

Vind je drie bijeenkomsten te veel? Je kunt er dan ook voor kiezen om maar één (of twee) van de modules te volgen.

Lees hier meer over de ViaViela Vakopleiding

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de ViaViela Vakopleiding? Stuur dan een e-mail naar maastricht@viaviela.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Met vriendelijke groet,

Gastouderbureau ViaViela     
Nelleke Vaes

Corona - Voor onze bijeenkomsten geldt dat wij ons uiteraard houden aan de Corona richtlijnen zoals die op dat moment bestaan. Bij binnenkomst vragen wij je om je handen te desinfecteren en een checklist in te vullen. Tijdens de workshop is er voor iedereen een zitplaats op 1,5 meter afstand van elkaar. Heb je Corona gerelateerde klachten en je zou deelnemen aan de workshop, dan verzoeken we je om niet te komen en je af te melden.