Nieuws

regio Maastricht, Valkenburg, Eijsden

Uitnodiging videotraining Baby’s in ontwikkeling

Op 12 april aanstaande hebben we de workshop Baby's in ontwikkeling gepland staan.

We hadden gehoopt deze live te kunnen geven, maar gezien de huidige ontwikkelingen rondom corona kan deze helaas niet doorgaan. Wij plannen deze workshop daarom op een later moment.

Wil je hier niet op wachten? Dan bieden we je als alternatief graag de videotraining Baby’s in ontwikkeling aan. Deze videotraining is individueel te volgen in de gehele maand april. 

ViaViela helpt jou graag om in de praktijk nog beter in te kunnen spelen op de specifieke behoeften van baby’s. In deze videotraining krijg je praktische tips en handvaten.

De onderwerpen die worden behandeld, zijn één op één terug te brengen in de praktijk. Meedoen heeft voor jou en de baby’s binnen jouw opvang direct meerwaarde!

Meld je direct aan!

Heb jij interesse in de videotraining Baby’s in ontwikkeling? Meld je dan vóór 1 april aan door een mail te sturen naar maastricht@viaviela.nl onder vermelding van 'videotraining Baby’s in ontwikkeling'.

Na aanmelding ontvang je een mail met de link naar de video, het werkplan en de richtlijnen. Wanneer je de online training hebt afgerond, stuur je het ingevulde werkplan retour. Daarna bepalen we samen een datum om het werkplan door te spreken.

Is alles in orde, dan ontvang je een certificaat.

Met vriendelijke groet,

Gastouderbureau ViaViela
Sandra Cordaro en Nelleke Vaes