Nieuws

regio Meerssen, Sittard, Echt

Uitnodiging workshop: Baby’s in ontwikkeling

Onderzoek wijst niet voor niets uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is. Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby. Met liefde, aandacht en geduld ben jij de aangewezen persoon om een baby helemaal tot bloei te laten komen.


Praktische tips

ViaViela helpt jou graag om in de praktijk nog beter in te kunnen spelen op de specifieke behoeften van baby’s. Daarom nodigen we je van harte uit voor de workshop Baby’s in ontwikkeling. Je krijgt praktische tips en handvaten, er is ruimte om van elkaar te leren en vragen te stellen. De onderwerpen die worden behandeld, zijn één op één terug te brengen in de praktijk. Meedoen heeft voor jou en de baby’s binnen jouw opvang direct meerwaarde!


Meld je aan!

Heb jij interesse in de workshop Baby’s in ontwikkeling?
*  Datum: maandag 14 november 2022
*  Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur
*  Locatie: Volkshoes, Pastoor Schoenmaeckersstraat 8, 6163 BW Geleen

Stuur een mail om je aan te melden naar devens@viaviela.nl.

Graag tot 14 november!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Marion en Etienne Devens


NB Ben jij niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de workshop maar wil je wel de bijscholing volgen over Baby’s in ontwikkeling? Volg dan de online cursus. Je vindt deze na inloggen op Mijngastouderburo.nl. Kies onder Mijn gegevens voor EHBO/Kwaliteitseisen.