Welkom bij ViaViela

regio Nijmegen, Wijchen, Overbetuwe

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Csardasstraat 51
6544 RW Nijmegen
06-42997081
s.frissen@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Sanne Frissen

Mijn naam is Sanne Frissen. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders in de regio Nijmegen, Wijchen en Overbetuwe.

 

Kleinschalige opvang

Toen ik moeder werd heb ik zelf een tijd gewerkt als gastouder. Opvang in een kleine hechte groep met veel individuele aandacht en steeds hetzelfde vaste gezicht. Een veilig plek voor jonge kinderen om te spelen, te leren en zich te ontwikkelen met daarnaast de mogelijkheid om zo veel mogelijk het eigen dagritme te volgen.

 

Professionele opvang

Tijdens mijn studie Pedagogiek en werk als pedagogisch coach heb ik veel ervaring op mogen doen in het begeleiden van professionele opvoeders. Dit neem ik mee in de begeleiding van onze gastouders. Ik bezoek de gastouders regelmatig om de opvang te evalueren en ervoor te zorgen dat de opvang locatie op alle fronten goedgekeurd is. Daarnaast ben ik bereikbaar voor allerhande opvoedvragen.

 

Flexibele opvang

Een gastouder biedt vaak flexibele opvang. Dit kan prettig zijn als je werkdag een half uurtje uit loopt of wanneer je juist wisselende werktijden hebt. Ook financieel gezien is de gastouderopvang flexibel. Je betaalt alleen voor de uren die je afspreekt.

 

Meer weten

Ben je opzoek naar een gastouder of wil je zelf als gastouder aan de slag? Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Groetjes, Sanne

Nieuws uit regio Nijmegen, Wijchen, Overbetuwe

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Opvang in een kleine groep met veel individuele aandacht en hetzelfde vaste gezicht.“ Sanne Frissen

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Nijmegen voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 261224128.

Bekijk ViaViela in regio Nijmegen, Wijchen, Overbetuwe in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Nijmegen, Wijchen, Overbetuwe en de GGD-rapporten van aangelsoten gastouders in het LRK.