Welkom bij ViaViela

regio Nijmegen, Wijchen, Overbetuwe

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Legioen 47
6661 SB Elst
06-42805003
k.peters@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Karlijn Peters

Mijn naam is Karlijn Peters, ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders namens Gastouderbureau ViaViela voor de regio Nijmegen, Wijchen en Overbetuwe. Toen ik moeder werd van een zoontje ben ik mijzelf gaan verdiepen in de verschillende vormen van kinderopvang. Zelf kwam ik al snel uit bij gastouderopvang, een keuze waar ik nog iedere dag blij mee ben!

Uitgerust kind
Een voordeel van opvang door een gastouder vind ik dat mijn kind uitgerust thuiskomt na een dag opvang. Mijn gastouder kijkt naar wat mijn zoontje nodig heeft. Hij blijft zijn eigen dagritme volgen, dat werkt. Daarnaast zijn er binnen de opvanggroep twee vriendjes waar hij graag mee speelt en veel van leert. Ook voor zijn sociaal-emotionele ontwikkeling zit hij bij de gastouder dus helemaal op zijn plek.

Pedagogisch beleid
Educatie en de ontwikkeling van kinderen hebben altijd als een rode draad door mijn studie en werk gelopen. Ook ViaViela vindt dit belangrijk, iedere gastouder werkt volgens een pedagogisch beleid en gastouders blijven zichzelf ontplooien middels online cursussen, workshops, trainingen enz. Als professional die met kinderen werkt, ben je immers nooit uitgeleerd!

Meer weten?
Wil je graag meer weten over het vinden van een gastouder of wil je als gastouder aan de slag? Kijk dan op onze website of neem contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.
Tot ziens!

Karlijn

Nieuws uit regio Nijmegen, Wijchen, Overbetuwe

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Na een dag bij de gastouder haal ik een opgewekt jongetje op!“ Karlijn Peters

Bijscholingsprogramma 2021

Ook in 2021 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Let op, mogelijk wordt het programma aangepast vanwege de corona crisis. Infomeer bij je ViaViela contactpersoon voor meer informatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Nijmegen voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 261224128.

Bekijk ViaViela in regio Nijmegen, Wijchen, Overbetuwe in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Nijmegen, Wijchen, Overbetuwe en de GGD-rapporten van aangelsoten gastouders in het LRK.