Nieuws

Nijmegen, Wijchen,Overbetuwe

Uitnodiging Workshop Baby's in ontwikkeling

Onderzoek wijst niet voor niets uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is. Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby. Met liefde, aandacht en geduld ben jij de aangewezen persoon om een baby helemaal tot bloei te laten komen.


Praktische tips en handvaten

ViaViela helpt jou graag om in de praktijk nog beter in te kunnen spelen op de specifieke behoeften van baby’s. Daarom nodigen we je van harte uit voor de workshop Baby’s in ontwikkeling. Je krijgt praktische tips en handvaten, er is ruimte om van elkaar te leren en vragen te stellen. De onderwerpen die worden behandeld, zijn één op één terug te brengen in de praktijk. Meedoen heeft voor jou en de baby’s binnen jouw opvang direct meerwaarde!


Meer informatie en aanmelden

Datum: Donderdag 8 oktober 
Tijd: van 19.30 – tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: 'In de oude werkplaats'
Adres: Tweede Oude Heselaan 121, 6542 VC Nijmegen


Heb jij interesse in de workshop Baby’s in ontwikkeling? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar k.peters@viaviela.nl onder vermelding van Workshop Baby’s in ontwikkeling. Je ontvangt een bevestiging per mail met daarbij de uitnodiging om, ter voorbereiding van de workshop, de online cursus Baby’s in ontwikkeling te maken.

Graag tot 8 oktober!


NB. Ben jij niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de workshop maar wil je wel de bijscholing volgen over Baby’s in ontwikkeling? Volg dan de online cursus. Je vindt deze na inloggen op Mijngastouderburo.nl. Kies onder Mijn gegevens voor EHBO/Kwaliteitseisen.