Vacature Gastouder

regio Nijmegen, Wijchen, Overbetuwe

Gastouder gezocht!

Functieomschrijving

Als gastouder bied je kleinschalige kinderopvang in je eigen huis. Je geniet ervan om kinderen te helpen ontwikkelen en ze te laten spelen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en verzorging van je opvangkinderen en verricht de huishoudelijke werkzaamheden die hieruit voortkomen. Als gastouder vang je maximaal zes kinderen tegelijkertijd op.

Door het creëren van een fijne en veilige omgeving kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen in jouw opvang. Met de diverse activiteiten die je aanbiedt help je kinderen hun talenten te ontdekken. Je begeleidt kinderen zowel in groepsverband als individueel, en signaleert bijzonderheden in de ontwikkeling.  Je hebt een goed contact met ouders en houdt een zorgvuldige administratie bij.

 

Wij vragen:

- Je beschikt minimaal over MBO-Niveau 2 diploma in de zorg en welzijnssector (wil je weten of jouw diploma hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op).

- Je bent in het bezit van een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen of je bent bereid deze te behalen.

- Je spreekt Nederlands

- Je bent bereid en in staat om je privé-situatie op professionele wijze te combineren met je gastouderopvang.

- Je opvang beginnen is in lijn met de visie en het pedagogisch beleid van ViaViela.

- Je durft beslissingen te nemen en voelt je verantwoordelijk voor jouw gastouderopvang.

- Je bent gemotiveerd om te groeien in kennis en ervaring en wil investeren in je eigen ontwikkeling.

Wij bieden:

- Keuze om thuisopvang te verzorgen en in je eigen huis te werken.

- Vrijheid en flexibiliteit in je dagindeling.

- Leuke verantwoordelijke baan met kinderen.

- Een passend uurtarief die jij zelf bepaalt net zoals je werkdagen en -tijden. Een gastouder verdient bij ons gem. tussen de EUR 4,50 en EUR 6,00 per kind per uur.

- Veilige en snelle uitbetaling van gastoudervergoeding.

- De mogelijkheid tot het volgen van scholing in de vorm van workshops, themabijeenkomsten en online cursussen.

Aan de slag als ZZP’er

Als gastouder ben je niet in loondienst bij ViaViela maar werk je als zelfstandige. ViaViela adviseert en ondersteunt jou daarbij. Een vast contactpersoon uit jouw regio verzorgt de contractuele, administratieve en financiële zaken rondom de bemiddeling tussen jou en de vraagouder. Tevens zorgen we er samen voor dat jij en jouw opvang voldoen aan alle (kwaliteits)eisen die de overheid stelt. Bij aanvang van jouw opvang, maar ook in alle jaren daarna. Bij ViaViela vinden we het niet alleen belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen, maar dat geldt ook voor jou. Daarom bieden wij je een ruim aanbod aan scholing in de vorm van activiteiten, workshops, thema-avonden en online cursussen.

 

Wat ViaViela doet voor jou!

Wanneer je als zelfstandig gastouder aan de slag gaat, wil je het liefst dat je opvangplaatsen bezet zijn. ViaViela staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het promoten van jouw diensten als gastouder. Zo kun jij vooral focussen op het opvangen van kinderen zodat jouw werk nog leuker wordt. Daarnaast krijg je van ons professionele promotiemiddelen om jouw opvang in de buurt meer bekendheid te geven. Tot sloten krijg je beschikking over een eigen gastouderprofiel waarbij zoekende ouders je eenvoudig en snel kunnen vinden.   

 

ViaViela is altijd op zoek naar startende gastouders

We bieden je ondersteuning in het opstarten van jouw eigen gastouderopvang en bouwen samen aan een prettige, duurzame relatie. Daar hebben we graag iets voor over. Dat betekent dat we graag met jou willen kijken of je, naast onze begeleiding tijdens het volgen van de opleiding, in aanmerking komt voor een studieovereenkomst met ViaViela. Op deze manier betalen wij een groot deel van de opleiding en verzeker jij ons ervan dat je in ieder geval de eerste periode met ons samenwerkt.

 

Vestiging: Nijmegen-Wijchen-Overbetuwe

 

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature je geïnteresseerd maar zijn nog niet al je vragen beantwoord? Dan mag je altijd contact opnemen via telefoon, mail of WhatsApp.

 

Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook. Meld je dan hier aan.

 

Gastouderbureau ViaViela hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees hier onze privacyverklaring.