Welkom bij ViaViela

Oosterbeek

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Weverstraat 175
6862 DN Oosterbeek
06-24790841
oosterbeek@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Irene Gotink

Ik ben Irene Gotink. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Oosterbeek specifiek voor opvang binnen de familie. Ben je nog op zoek naar een gastouder of nanny of wil je opvang bieden, neem dan contact op met mijn collega Marleen de Waal

Opvang in een kleine groep
Gastouders bieden flexibele opvang aan een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. Hierdoor bouwen kind en gastouder echt een band op.

Professionele opvoeders
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid aan een gastouder worden gesteld. Daarnaast bezoek ik iedere gastouder regelmatig om de opvang te evalueren en om te zorgen dat de opvanglocatie op alle fronten goedgekeurd is.


Groeten,

Irene

Nieuws uit regio Oosterbeek

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Gastouderopvang is veilig en vertrouwd.“ Irene Gotink

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en natuurlijk: pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Oosterbeek voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 201301969.

Bekijk ViaViela Oosterbeek in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela Oosterbeek en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.