Welkom bij ViaViela

Papendrecht

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Admiraal de Ruijterstraat 9
2931 AA Krimpen aan de Lek
06-23096497
papendrecht@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Ginny Frets

Sinds september 2005 is Gastouderbureau ViaViela in Papendrecht actief in de gemeenten Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht. Op deze vestiging vind je betrouwbare en vakkundige informatie in combinatie met professionele en adequate dienstverlening. Ginny Frets verzorgt hier de bemiddeling en begeleiding specifiek voor opvang binnen de familie. Ben je nog op zoek naar een gastouder of nanny of wil je opvang bieden, neem dan contact op met mijn collega Jolanda van der Sanden

Ginny Frets: “Ik weet uit ervaring hoe belangrijk flexibele, vertrouwde en betrouwbare opvang is. Mijn ervaring is dat alle oppasoma’s en –opa’s hier ruimschoots aan voldoen. Ik begeleid hen dan ook graag om hun kennis en vaardigheden officieel op papier te zetten, zodat zij niet alleen door de ouders, maar óók door de overheid worden erkend als professionele gastouders met de daarbij behorende vergoeding."

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn zo belangrijk.“ Ginny Frets

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Papendrecht voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 554630692.

Bekijk ViaViela in regio Papendrecht en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Papendrecht.