Welkom bij ViaViela

regio Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Linker Rottekade 292
3034 CV Rotterdam
0499-425421
rotterdam@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Romana Thijm

Mijn naam is Romana Thijm, contactpersoon van ViaViela in de regio Rotterdam, Dordrecht en Ridderkerk. Samen met mijn team, Corine, Saskia en Tessa zorg ik voor een complete begeleiding van ouders en gastouders. Van het bij elkaar brengen van ouders en gastouders tot hulp bij de online administratie of de aanvraag kinderopvangtoeslag. Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Belangrijk hierbij is het maken van de juiste match tussen ouder en gastouder. Dit kan via onze website of we helpen ouders hier persoonlijk bij. 

Professionele opvang

We hebben ruime ervaring in het begeleiden van gastouders, zodat zij zich voortdurend blijven ontwikkelen. Dat doen we onder andere met de ViaViela Vakopleiding voor startende gastouders, diverse pedagogische workshops, het gastouderevent  en onze speciale aandacht voor taal en interactievaardigheden tijdens de opvang. Samen met gastouders die onze visie op kwaliteit delen investeren we veel in de kwaliteit van de geboden opvang. 

Opvang door een vertrouwd gezicht
Het voordeel van opvang via een gastouder is dat de opvang plaats vindt in een kleinschalige, huiselijke setting. Er is veel tijd en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Bovendien wordt de opvang altijd verzorgd door dezelfde vertrouwde persoon, hierdoor ontstaat er een echte band tussen je kind en de gastouder. 

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

 

Groeten,

Romana

Nieuws uit regio Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Wij zorgen ervoor dat alles rondom de opvang goed geregeld is.“ Romana Thijm

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Rotterdam voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 117383521.

Bekijk ViaViela in regio Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport. 

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.