Nieuws 

Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk

Inspiratiebijeenkomst 'voorlezen doe je zo'

Zaterdagochtend 26 januari organiseert ViaViela Rotterdam een inspiratiebijeenkomst rondom de Nationale Voorleesdagen 2019, in kinderboekenhandel de Kleine Kapitein te Rotterdam!

Jonge kinderen die regelmatig worden voorgelezen, zijn later beter in taal. Voorlezen draagt bij aan een gevarieerde woordenschat, prikkelt de fantasie en is een rustpunt in dagelijkse activiteiten. Bovendien schept samen lezen een band. ViaViela Rotterdam besteedt daarom bijzondere aandacht aan voorlezen tijdens de opvang.
 
Kom en ontvang een gratis prentenboek

Met deze inspiratiebijeenkomst helpen we jullie om van voorlezen een feest te maken. De ochtend staat in het teken van het prentenboek 2019 'Een huis voor Harry' van Leo Timmers en de andere prentenboeken uit de Prentenboek TopTien 2019. We geven (voor-)leestips, suggesties voor (spel-)activiteiten bij het boek en vooral veel inspiratie om heerlijke voorleesdagen met de (gast-)kinderen te beleven. Kom je samen met jouw vraag-/gastouder, dan ontvang je van ons allebei een mooi prentenboek als welkomscadeau!

Laat je deze ochtend inspireren! We hopen je 26 januari om 10:00 uur te mogen verwelkomen aan de Botersloot 173 te Rotterdam. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 11:30 uur. Meld je hier aan.