Nieuws

regio Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk

Kom jij onze oudercommissie versterken?

Voel jij je betrokken bij ViaViela Rotterdam en heb je goede ideeën over gastouderopvang die je met ons wil delen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op dit moment is er een vacature als commissielid vrij binnen onze oudercommissie. Dé plaats waar jij mee kunt denken over ViaViela Rotterdam en haar dienstverlening rond gastouderopvang. Je behartigt, samen met andere commissieleden, de belangen van alle ouders. Het deelnemen aan onze oudercommissie vraagt gemiddeld één avond per jaar van je tijd. 


Doe je mee?

Heb je interesse of wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Romana Thijm via: r.thijm@viaviela.nl of via 06-33035920.

 

ViaViela zoekt ook leden voor de centrale oudercommissie!

De centrale oudercommissie is een overkoepelende oudercommissie die bestaat naast de regionale oudercommissies van de vestigingen van ViaViela. Deze centrale oudercommissie behartigt de belangen waarvoor zij mandaat heeft ontvangen van de regionale oudercommissies.

Mocht het zijn dat je al een actief lid bent bij de regionale oudercommissie, ook dan is het mogelijk om deel te nemen aan de centrale oudercommissie.

Wat doet de centrale oudercommissie?
Het gevraagd en ongevraagd adviseren; onder andere op het gebied van pedagogisch beleid, veiligheid en dienstverlening. Daarnaast vragen we je om mee te denken over de ontwikkeling van ViaViela; wat gaat goed en wat kan beter, en wij vragen ook soms input over de communicatie naar ouders.

Eén tot twee keer per jaar is er een overleg via videoconferentie.

Voel jij je aangesproken of heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met Madelon van Puijenbroek via info@viaviela.nl of 0499-425421.