ViaViela Nieuws

Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk

Uitnodiging Voorleesvoorstelling 'Moppereend'

Wij kijken uit naar een mooi jaar en onderdeel van onze goede voornemens is het organiseren van een aantal gezamenlijke activiteiten voor ouders en gastouders.

De eerste activiteit vindt al snel plaats tijdens de Nationale Voorleesdagen. Samen met DOK Delft nodigen wij je uit voor een interactieve voorleesvoorstelling op zaterdag 25 januari over het prentenboek van het jaar ‘De Moppereend’.


De voorleesvoorstelling is geschikt voor kinderen van 0-6 jaar, ouders en gastouders. Het gaat om een voorstelling in pyjama met een goed verhaal, veel humor, muziek, zang, dans en een verrassing op het einde. Dus trek je meeste relaxte onesie of pyjama aan, zak onderuit en geniet. Elke boze bui verdwijnt na het zien van deze voorstelling.

Na afloop is er voor gastouders een informatieve sessie over het gebruik van prentenboekjes in de opvang. De sessie wordt gegeven door een voorleesconsulent van DOK Delft.

Meld je hier aan voor de interactieve voorleesvoorstelling

Datum: zaterdag 25 januari
Locatie: DOK Delft, Vesteplein 100, 2611 WG, Delft
Tijd: de voorstelling begint om 10:30 tot 11:00 uur. De informatieve sessie voor gastouders vindt aansluitend plaats van 11:30 – 12:30 uur.