Nieuws

regio Spijkenisse, Hellevoetssluis, Oud-Beijerland

Uitnodiging Gastouderbijeenkomst: Kom jij een yoga les volgen?

Om het begin van de zomer te vieren en omdat jouw leven als gastouder vaak druk en hectisch is, bied ik op zaterdag 10 juni een Yoga Nidra les aan.

 

* Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. Je duikt in de ‘Diepe Slaap Staat’ terwijl je wakker blijft. Het is een techniek van ongeveer 20-60 minuten voor een diepe ontspanning: lichamelijk, geestelijk en emotioneel, waarin het zelfherstellend vermogen van het lichaam optimaal kan werken.

 

* Voordelen van Yoga Nidra zijn:

Een verbetering van je slaap, minder stress en brengt het zenuwstelsel tot rust. Het werkt positief en helend.

 

* Waar bestaat een Yoga Nidra les uit:

Een Yoga Nidra les bestaat uit zachte Hatha houdingen om je lichaam voor te bereiden op de Yoga Nidra, een meditatie oefening waarbij je comfortabel op een matje ligt.


Meld je aan!

Na de les is er uiteraard nog tijd en ruimte om met elkaar bij te kletsen en kennis te maken met nieuwe gastouders. Onder het genot van een kopje thee en wat lekkers wisselen we ervaringen over het gastouderschap uit.

Ben jij erbij op zaterdag 10 juni?

*  Inloop 09:45 uur, om 10.00 uur start de les en om 11.30/12.00 uur sluiten we af.
*  Adres: Millefiori Yoga, Julianastraat 31 in Rhoon (gratis parkeren in de buurt)

Meld je aan via onderstaande link. Ga vervolgens naar 'Landelijke en regionale activiteiten en bijeenkomsten' en klik op 'Bekijk het aanbod'. Je kunt dan het regionale aanbod bekijken en je direct inschrijven voor de bijeenkomst. Deelname is gratis.


Meld je aan!


Met vriendelijke groet,

Gastouderbureau ViaViela
Carola Boon