Nieuws

regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland

Uitnodiging workshop 'Pedagogisch Kwaliteitshuis'

Pedagogische kwaliteit binnen de gastouderopvang is een steeds belangrijker thema. Met ons pedagogisch beleid sluiten we bij deze ontwikkeling aan. Het pedagogisch beleid stelt veilige, ontwikkelingsgerichte gastouderopvang, met oog voor de eigenheid van het kind, centraal.

 

Pedagogisch werkplan

Omdat je bij gastouderbureau ViaViela bent aangesloten, wordt er van je verwacht dat je ons pedagogisch beleid kent en hiernaar handelt. Om dat zichtbaar te maken voor ouders en de GGD, kun je een pedagogisch werkplan maken. Wij geven je daar graag de tools voor en organiseren daarom een workshop waarin je hiermee aan de slag gaat.

 

Je eigen Pedagogisch Kwaliteitshuis

Tijdens de workshop krijg je een theoretische verdieping op ons pedagogisch beleid en werk je aan je eigen pedagogisch werkplan. Bij ViaViela doen we dat in de vorm van een pedagogisch Kwaliteitshuis. Aan het einde van de workshop heb je een eigen pedagogisch Kwaliteitshuis ingevuld waardoor het voor jezelf, ouders en de GGD zichtbaar is hoe je het pedagogisch beleid van ViaViela in de praktijk brengt. 

 

Datum: Dinsdag 7 april
Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur
Locatie volgt na aanmelding

 

Meld je aan!

Wil jij je verder professionaliseren en je talenten als gastouder verder ontwikkelen? Meld je dan aan via spijkenisse@viaviela.nl. Deelname is gratis.