Welkom bij ViaViela

Twente

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Dennenlaan 9
7611 BS Aadorp
06-11883811
enschede@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Rianne Gottemaker

Mijn naam is Rianne Gottemaker, contactpersoon van ViaViela in de regio Twente.

Begeleiding op alle fronten
Ik begeleid ouders en gastouders op alle fronten van gastouderopvang. Zo help ik ouders bij het vinden van een gastouder via onze website, bij het maken van opvangafspraken, het invullen van de aanvraag kinderopvangtoeslag enz. Met al hun vragen kunnen ouders bij mij terecht!

Gastouders laten doen wat zij het liefste doen
Ook voor mijn gastouders sta ik altijd klaar. Ik bied begeleiding op het gebied van continue scholing, pedagogische vragen, de online urenadministratie enz. Daarnaast zorgen we samen dat de opvanglocatie aan alle richtlijnen voor veiligheid en hygiëne voldoet. Op deze manier zorg ik er voor dat mijn gastouders zich helemaal kunnen richten op datgene wat zij het liefste doen; kinderen opvangen!

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Groeten,

Rianne

 

Nieuws uit regio Enschede

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„We staan altijd klaar voor onze ouders en gastouders.“ Rianne Gottemaker

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Enschede voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 178275517.

Bekijk ViaViela in regio Enschede in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Enschede, Hengelo en Wierden en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in Enschede, Hengelo en Wierden het LRK.