Nieuws

regio Uden, Oss, Veghel

Uitnodiging ViaViela Vakopleiding

Jij weet wat het betekent om aan het roer te staan van een eigen opvang. Je steekt er tijd, liefde en energie in en hebt ervaren dat werken als zelfstandig gastouder meer inhoudt dan alleen liefdevolle opvang bieden. Ook goede financiële afspraken, een slim promotiebeleid en een duurzame relatie met je vraagouders vormen belangrijke pijlers voor jouw succes.

 

Succesvol ondernemen met de ViaViela Vakopleiding!

ViaViela helpt je graag het maximale uit jouw inspanningen te halen. Daarom hebben we de ViaViela Vakopleiding ontwikkeld. De eerste vakopleiding voor ondernemende gastouders, barstensvol antwoorden op vragen waar veel gastouders mee worstelen. Onderwerpen die worden behandeld, kun je één op één in de praktijk toepassen. Meedoen is dus slim investeren in jouw toekomst!
 
Op zaterdag 14 september start de ViaViela Vakopleiding. Doe je mee? 

 

Wat houdt de ViaViela Vakopleiding in?

De ViaViela Vakopleiding bestaat uit drie bijeenkomsten. Daarnaast volg je online cursussen en werk je aan je eigen Gastouderplan. Na het goed doorlopen van de complete vakopleiding ontvang je een Bewijs van Deelname en heb je een eigen Gastouderplan geschreven met hierin jouw eigen promotieplan, financieel plan, pedagogisch werkplan én communicatieplan.
 
Bijeenkomst 1: 'Professioneel ondernemen' - zaterdag 14 september 
Bijeenkomst 2: 'Pedagogisch handelen' - zaterdag 5 oktober
Bijeenkomst 3: 'Effectief communiceren' - zaterdag 9 november

De bijeenkomsten starten om 09.30 uur en duren tot ongeveer 12.00 uur.
Locatie: Uden (exacte locatie volgt na aanmelding)

Je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan alle bijeenkomsten, maar er is ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor één bijeenkomst. Wil je overleggen of dit ook voor jou geldt? Neem dan contact op met je consulent. De kosten per bijeenkomst bedragen €25,-. 
 
Lees hier meer over de ViaViela Vakopleiding

 

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de ViaViela Vakopleiding? Stuur dan een e-mail naar uden@viaviela.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding met meer informatie over de start van jouw opleidingstraject. De uiterste inschrijfdatum is 30 augustus 2019.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0413-230001.

Tot ziens bij de ViaViela Vakopleiding!