Nieuws

regio Utrecht, Nieuwegein, Houten

Nieuws van ViaViela Utrecht

Workshop Pedagogisch handelen - 23 september 2020

In verband met Corona en andere omstandigheden, is de workshop Pedagogisch handelen op 15 april niet doorgegaan. We gaan deze workshop opnieuw aanbieden op woensdag 23 september, van 10.00 tot 13.00 uur. 

Aanmelden
Wil jij deelnemen aan deze leuke en leerzame workshop? Meld je dan aan via de mail: utrecht@viaviela.nl. Vergeet niet in het onderwerp 'Workshop Pedagogisch handelen' te vermelden. Er zijn nog maar een aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang. Als je je opgeeft verwachten we dat je komt. Kom je niet dan zijn er kosten aan verbonden. Deze kosten bedragen €25.-.Handhaving GGD en gemeente - PRK

We ontvangen van de gemeenten en GGD berichten dat er streng gehandhaafd gaat worden op het Personen Register Kinderopvang (PRK). Heb je huisgenoten, kinderen van 18 jaar en ouder en structureel aanwezigen, die nog niet in het Personen Register Kinderopvang staan? Geef dit per direct aan ons door. Wij vragen een verklaring omtrent het gedrag (VOG) voor deze personen aan. Is de VOG binnen, geef ons een bericht en we sturen we je een link van het PRK, waar deze persoon zich kan koppelen. 

Registreer ook in Mijngastouderburo.nl
Op je persoonlijke pagina bij ViaViela moet je deze personen ook registreren. Ga naar Mijngastouderburo.nl en klik op 'Administratie'. Je ziet vervolgens onderaan links 'Personenregister' staan. Vul hier de gegevens in van je huisgenoten, kinderen van 18 jaar en ouder en structureel aanwezigen.Eveline met zwangerschapsverlof

Eind augustus gaat Eveline met zwangerschapsverlof. Graag stuurt ze je nog een berichtje:

Zoals een aantal van jullie al weten zal ik in de periode september tot januari 2021 niet aanwezig zijn. Dit is echter wel goed nieuws. Ik verwacht namelijk in september een tweede kindje te krijgen, waar we heel dankbaar voor zijn. Mijn taken worden daarom tijdelijk overgenomen door Kim, zij past goed in ons team van ViaViela Utrecht. Hieronder zal zij zich ook even voorstellen, dat is wel zo prettig voor jullie, dan weet je wie er contact op kan nemen. Vanaf januari hoop ik weer bij jullie terug te komen! Ik ga jullie missen maar het is voor een goed doel.

Het allerbeste toegewenst!
Groeten EvelineEven voorstellen: Kim

De tijdelijke vervanger van Eveline, Kim, stelt zich graag je voor:

Hallo (gast)ouders,

Ik ben Kim, 31 jaar en woon samen met mijn man en zoontje Tom van 1 jaar in het mooie Kockengen. In mijn vrije tijd ga ik lekker een stukje fietsen met mijn zoon of ben ik te vinden op het volleybalveld. 
Sinds 2009 werk ik in de kinderopvang. Ik vind het erg leuk om elk kind op zijn eigen manier te zien ontwikkelen tot een eigen persoontje. Bij ViaViela Utrecht ga ik tijdelijk een paar taken van Eveline overnemen. Met name de Risico-inventarisatie en ouder- en gastouderevaluaties. Dit is natuurlijk iets anders dan werken op het kinderdagverblijf wat ik daarnaast ook nog doe. Wel heb ik al enige ervaring met het werken voor een gastouderbureau. Mijn vaste werkdag wordt de donderdag, daarnaast zal ik wisselende tijden werken. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten!

Groetjes KimOnze contactgegevens nog even op een rij

- Marcia is bereikbaar op de maandag, dinsdag en donderdag via tel: 06-23849052
- Eveline is bereikbaar (tot eind augustus 2020) op de dinsdag en donderdag via tel: 06-57866622. Daarna gaat haar telefoon naar Kim, zij is bereikbaar op de donderdag.
- Claudia is bereikbaar op de maandag, dinsdag, woensdag van 09.00 tot 17.00, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 via tel: 06-33035854


Wij wensen je een fijne zomer!