Nieuws

regio Utrecht, Nieuwegein, Vleuten

Uitnodiging: Gastouderlunch Gezonde voeding

Gezonde voeding levert de energie en voedingsstoffen die nodig zijn om het lichaam gezond te houden. En natuurlijk biedt gezonde voeding kinderen de bouwstoffen om te groeien en om zich te ontwikkelen. Daarbij maakt het voedingspatroon van kinderen vooral de eerste levensjaren grote veranderingen door. Die ontwikkeling maak jij als gastouder van dichtbij mee!


Uitwisselen van ervaringen en ideeën

ViaViela wil jou graag de kans bieden om met collega-gastouders ervaringen en ideeën uit te wisselen over het thema Gezonde voeding. Dit doen we op een gezellige manier, tijdens een gastouderlunch.

We hopen tijdens deze lunch elkaar te inspireren, ruimte te bieden voor vragen en samen gezonde voeding en een gezonde leefstijl binnen jouw opvang nog meer te stimuleren.


Meer informatie en aanmelden

De lunch vindt plaats op woensdag 28 juni.
*  Tijd: van 11.30 tot 14.00 uur
*  Locatie: Restaurant Smoesjes
*  Adres: Händelstraat 100, 3533 GM Utrecht

Ben jij erbij? Meld je dan aan via deze link. Ga vervolgens naar 'Landelijke en regionale activiteiten en bijeenkomsten' en klik op 'Bekijk het aanbod'. Je kunt dan het regionale aanbod bekijken en je direct inschrijven.

Wil je helemaal voorbereid naar de gastouderlunch komen? Maak dan ook de online cursus Gezonde Voeding via Mijngastouderburo.nl.

Graag tot 28 juni!

 

Met vriendelijke groet,

Gastouderbureau ViaViela
Team Utrecht