Nieuws

regio Utrecht, Nieuwegein, Houten

Week van de Opvoeding

It takes a village to raise a child

Opvoeden doe je niet alleen, maar samen. Hand in hand met ouders of opvoeders, spelen ook de school, sportvereniging, buren, vrienden en familie een rol in de opvoeding van het kind. Zij vormen samen de omgeving waarin kinderen opgroeien en worden opgevoed. Hoe beter opvoeders en betrokken organisaties samenwerken en elkaar versterken, hoe beter het kind gezond, kansrijk en veilig kan opgroeien. Of zoals we bij ViaViela zeggen: "It takes a village to raise a child".

 

Activiteiten 

Iedereen kan meedoen aan de Week van de Opvoeding door zelf een activiteit te organiseren of een activiteit te bezoeken. Ben je nieuwsgierig? Op de website van de Week van de Opvoeding kun je meer informatie vinden, bekijken welke activiteiten er bij jou in de buurt georganiseerd worden en je kunt ook zelf een activiteit aanmelden.

 

UITagenda Utrecht

De UITagenda Utrecht is een aanrader, voor als het straks slechter weer wordt. In oktober wordt er van alles georganiseerd, van theater voorstellingen tot voorleesdagen in de bibliotheek. Er is voor alle leeftijden wel een leuk uitje!

Dus wil je eropuit met de kinderen, check dan de UITagenda Utrecht. Ze zetten alle leuke tips voor je op een rij.

Succes en veel plezier!