Welkom bij ViaViela

regio Utrechtse Heuvelrug, Rhenen, Zeist

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Sofiastraat 10
3404 VE IJselstein
06-41625938
a.bouzerrade@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Astrid Bouzerrade

Mijn naam is Astrid Bouzerrade, ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders namens Gastouderbureau ViaViela voor de regio Utrechtse Heuvelrug, Rhenen en Zeist.

Liefdevolle opvang
Ik werk, sinds ik van school kom, in de kinderopvang. Eerst als groepsleidster en de laatste tien jaar als locatiemanager van een kinderdagverblijf. Mijn drie kinderen gingen toen ze jong waren naar een gastouder. Inmiddels zijn mijn kinderen groot, toch gaan ze nog steeds met plezier “even langs” bij hun gastouder om een kop thee te drinken. Zo’n fijne gastouder gun ik iedereen. Daar doe ik graag mijn best voor. Onze website helpt hierbij door ouders en gastouders met elkaar te verbinden.

Begeleiding van a tot z
Als jouw vaste contactpersoon bemiddel en begeleid ik je van a tot z. Je kunt met al je opvangvragen bij mij terecht. Zo kun jij je optimaal focussen op je werk en beleeft je kind een fijne dag. ViaViela helpt je dit realiseren.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over het vinden van een gastouder of wil je als gastouder aan de slag? Neem dan contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Groeten,

Astrid

Nieuws uit regio Utrechtse Heuvelrug, Rhenen, Zeist

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Ik begeleid je van a tot z.“ Astrid Bouzerrade

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Utrechtse Heuvelrug voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 198416635.

Bekijk ViaViela in regio Utrechtse Heuvelrug, Rhenen, Zeist in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Utrechtse Heuvelrug, Rhenen, Zeist en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.