Vacature Gastouder

regio Utrechtse Heuvelrug, Rhenen, Zeist

Gastouder gezocht!

Functieomschrijving

Door het creëren van een fijne en veilige omgeving kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen in jouw opvang. Met de diverse activiteiten die je aanbiedt help je kinderen hun talenten te ontdekken. Je begeleidt kinderen zowel in groepsverband als individueel, en signaleert bijzonderheden in de ontwikkeling.  Je hebt een goed contact met ouders en houdt een zorgvuldige administratie bij.

Als gastouder vang je één tot zes kinderen tegelijkertijd op, in je eigen huis of in het huis van de vraagouder. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en verzorging van je opvangkinderen en verricht de huishoudelijke werkzaamheden die hieruit voortkomen.

 

Wij vragen:

- Je bent in het bezit van een relevante MBO of - HBO opleiding.

- Je bent in het bezit van een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen of je bent bereid deze te behalen.

- Je spreekt Nederlands

- Je bent bereid en in staat om je privé-situatie op professionele wijze te combineren met je gastouderopvang.

- Je opvang beginnen is in lijn met de visie en het pedagogisch beleid van ViaViela.

- Je durft beslissingen te nemen en voelt je verantwoordelijk voor jouw gastouderopvang.

- Je bent gemotiveerd om te groeien in kennis en ervaring en wil investeren in je eigen ontwikkeling.

 

Wij bieden:

- Keuze om thuisopvang te verzorgen en in je eigen huis te werken.

- Vrijheid en flexibiliteit in je dagindeling.

- Leuke verantwoordelijke baan met kinderen.

- Een passend uurtarief die jij zelf bepaalt net zoals je werkdagen en -tijden. Een gastouder verdient bij ons gem. tussen de EUR 4,50 en EUR 6,00 per kind per uur.

- Veilige en snelle uitbetaling van gastoudervergoeding.

- De mogelijkheid tot het volgen van scholing in de vorm van workshops, themabijeenkomsten en online cursussen.

Werkzaam als ZZP-er

Als gastouder ben je niet in loondienst bij ViaViela maar werk je als zelfstandige. ViaViela adviseert en ondersteunt jou daarbij. Een vast contactpersoon uit jouw regio verzorgt de contractuele, administratieve en financiële zaken rondom de bemiddeling tussen jou en de vraagouder. Tevens zorgen we er samen voor dat jij en jouw opvang voldoen aan alle (kwaliteits)eisen die de overheid stelt. Bij aanvang van jouw opvang, maar ook in alle jaren daarna. Bij ViaViela vinden we het niet alleen belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen, maar dat geldt ook voor jou. Daarom bieden wij je een ruim aanbod aan scholing in de vorm van activiteiten, workshops, thema-avonden en online cursussen.

 

Gastouders ondersteunen

Wanneer je als zelfstandig gastouder aan de slag gaat, wil je het liefst dat je opvangplaatsen bezet zijn. ViaViela staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het promoten van jouw diensten als gastouder. Zo kun jij vooral focussen op het opvangen van kinderen zodat jouw werk nog leuker is. We helpen je met professionele promotiemiddelen om jouw opvang in de buurt meer bekendheid te geven. En je krijgt een online profiel op Viaviela.nl, zodat ouders jou snel en eenvoudig kunnen vinden.  

 

Wanneer je nog geen gastouder bent...

Geen zorgen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden om het vereiste MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn te behalen. ViaViela is altijd op zoek naar startende gastouders. Om die reden bieden we je graag ondersteuning in het opstarten van jouw eigen gastouderopvang en bouwen samen aan een prettige, duurzame relatie. Daar hebben we natuurlijk iets voor over. Naast dat we jou begeleiden tijdens het volgen van je opleiding, kom je ook in aanmerking voor een studieovereenkomst met ViaViela. Wij betalen een groot deel van de opleiding en jij bent verzekerd dat je in ieder geval de eerste periode met ons samenwerkt. Zo willen we met jou bouwen aan een sterke relatie.

 

Vestiging: Utrechtse Heuvelrug-Rhenen-Zeist

 

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature je geïnteresseerd maar zijn nog niet al je vragen beantwoord? Dan mag je altijd contact opnemen via telefoon, mail of WhatsApp.

 

Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook. Meld je dan hier aan.

 

Gastouderbureau ViaViela hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees hier onze privacyverklaring.