Welkom bij ViaViela

regio Veldhoven, de Kempen

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Europaplein 1
5684 ZC Best
06-53169180
dekempen@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Lisa van de Schoot

Ik ben Lisa van de Schoot en ik verzorg de bemiddeling en begeleiding in de regio Veldhoven en de Kempen

Verlengstuk  van het gezin

Een gastouder is echt een verlengstuk van het gezin. Ons persoonlijk contact en onze website is hierbij een belangrijke schakel in het proces. Als ouders en gastouder elkaar hebben gevonden geeft dat echt voldoening. Een gastouder is vaak voor langere tijd aan een gezin verbonden en is voor veel ouders een verlengstuk van het gezin. 

"Wat ben ik positief verrast door de gastouderopvang. De gastouder is het vaste gezicht voor jouw kind en kan hem/haar een tweede thuis bieden. Zo weet jij dat jouw kind in goede handen is. Nadat we de juiste match hebben gevonden tussen ouder en gastouder en de opvang is gestart zijn we ook nog beschikbaar voor advies of een luisterend oor. Daarnaast organiseren we zeer regelmatig workshops en een gastoudercafés voor onze gastouders.” - Lisa

 

Meer weten?

Wil je graag meer weten over het vinden van een gastouder of wil je als gastouder aan de slag? Neem dan contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Met hartelijke groet,

Lisa

Nieuws uit regio Veldhoven. de Kempen

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Gastouderopvang is: kiezen voor een vertrouwd gezicht.“ Denise Swinkels

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Veldhoven, de Kempen voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 896944190.

Bekijk ViaViela in regio Veldhoven en de Kempen in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in Veldhoven, de Kempen en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.