Nieuws

regio Venlo, Venray, Someren

Uitnodiging workshop: Pedagogisch handelen

Als ViaViela gastouder is het belangrijk dat je ons Pedagogisch beleid kent en hiernaar handelt. Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de workshop ‘Pedagogisch handelen.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je meer uitleg over de vier pedagogische basisdoelen. Je leert hoe je deze doelen in de praktijk kan brengen, en je gaat aan de slag met je eigen Pedagogisch werkplan. Bij ViaViela doen we dat in de vorm van het Pedagogisch kwaliteitshuis.

 

Voorbereiding bijeenkomst

De workshop vindt plaats op donderdag 12 mei van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Locatie: Wijkcentrum Brukske, Kiosk 5 te Venray.

Ter voorbereiding op de workshop Pedagogisch handelen vragen we je om:

Het pedagogisch beleid van ViaViela te lezen.
*  De bijbehorende theoretische verdieping te lezen.
*  De online cursus 'De vier pedagogische basisdoelen' te maken. Deze vind je in Mijngastouderburo.nl / Mijn Gegevens / EHBO/Kwaliteitseisen.
*  Pedagogisch kader hoofdstuk 2 t/m 6, 8, 10 en 11 te lezen (optioneel). 


Meld je aan!

Wil jij er graag bij zijn op 12 mei? Meld je dan aan via het aanmeldformulier van ons scholingsprogramma. Je ziet hier direct alle andere activiteiten die we dit jaar aanbieden (let op: je hoeft niet het hele formulier in te vullen als je dat niet wenst). 

Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail.


Onderdeel van de ViaViela Vakopleiding

Door het volgen van de workshop Pedagogisch handelen, neem je deel aan één van de modules van de ViaViela Vakopleiding. Lees alles over de ViaViela Vakopleiding speciaal voor gastouders op onze website.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Alvast veel plezier en succes met de voorbereidingen!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Esther van Dok