Welkom bij ViaViela

Weert

Contact

Gastouderbureau ViaViela
De Iep 22
6021 NE Budel
06-23306832
weert@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Nancy Maas

Mijn naam is Nancy Maas. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders specifiek voor opvang binnen de familie in de regio Weert. Ben je nog op zoek naar een gastouder of nanny of wil je opvang bieden, neem dan contact op met mijn collega Daphne Bethlehem.

Veilig en kindvriendelijk
'Voordat de opvang start, vindt er een vrijblijvend intakegesprek plaats. Ik vind het daarbij belangrijk om ouders en gastouder mee te geven dat gastouderopvang het beste is voor de ontwikkeling van het kind. Het is niet alleen een flexibele vorm van opvang; de opvang is tevens kleinschalig en geeft daarom rust bij het kind. Er is bovendien veel tijd om samen leuke dingen te doen.’ Twee keer per jaar brengt Nancy een persoonlijk bezoek aan haar gastouders op de opvanglocatie. Daar lopen ze samen de opvanglocatie door op veiligheid, kindvriendelijkheid en hygiëne. Ook wordt stilgestaan bij de ontwikkeling van de kinderen en de activiteiten die de gastouder met hen doet. En heeft de gastouder vragen? Dan is daar natuurlijk volop ruimte voor.

Meer weten over gastouderopvang?
Kijk dan voor informatie op onze site of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten
Nancy Maas

Nieuws uit regio Weert

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Persoonlijke benadering vind ik het allerbelangrijkste.“ Nancy Maas

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Weert voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 128064134.

Bekijk ViaViela in regio Weert in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Weert en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.