Welkom bij ViaViela

regio Weert, Roermond, Leudal

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Hushoverweg 83
6003 AB Weert
06-55625348
d.bethlehem@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Daphne Bethlehem

Mijn naam is Daphne Bethlehem. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Weert, Roermond en Leudal. Mijn manier van dienstverlening is persoonlijk en vakkundig.

Flexibele opvang
‘De professionaliteit, kleinschaligheid en het bieden van een vellige en vertrouwde omgeving zijn belangrijke punten dat maakt dat de kinderen zich op hun gemak voelen en volop de aandacht krijgen die ze verdienen. Bovendien is gastouderopvang flexibele opvang, dat werkt prettig als je in wisselende diensten werkt of als je werkdag een half uurtje uitloopt.
Het werken met en voor kinderen blijft voor mij toch het mooiste werk dat er is. Ik wil er dan ook alles aan doen om het zo te organiseren dat kinderen zich op hun gemak voelen en kunnen genieten van de opvang bij een gastouder. Voor mij de taak om gastouders hierin te begeleiden en ondersteunen, en samen met ouders de perfecte match te vinden voor hun kind.’

Meer weten over gastouderopvang?
Kijk dan voor informatie op de website of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten
Daphne Bethlehem

Nieuws uit regio Weert, Roermond, Leudal

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Persoonlijke benadering vind ik het allerbelangrijkste.“ Daphne Bethlehem

Bijscholingsprogramma 2023

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

 

Bekijk hier het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Weert voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 128064134.

Bekijk ViaViela in regio Weert, Roermond, Leudal in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Weert, Roermond, Leudal en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.