Nieuws 

Weert, Roermond, Leudal

De ViaViela Vakopleiding, een goede basis voor succesvolle gastouderopvang

Jij weet wat het betekent om aan het roer te staan van een eigen opvang. Je steekt er tijd, liefde en energie in en hebt ervaren dat werken als zelfstandig gastouder meer inhoudt dan alleen liefdevolle opvang bieden.

Of ben jij nog niet zo ervaren en ben jij onlangs begonnen als gastouder bij ViaViela? Dan start voor jou een nieuw avontuur waar je ongetwijfeld het liefst goed voorbereid aan begint!


Succesvol ondernemen met de ViaViela Vakopleiding!

ViaViela helpt je graag het maximale uit jouw inspanningen te halen. Daarom is de ViaViela Vakopleiding ontwikkeld. En of je nu een startende of een ervaren gastouder bent, de ViaViela Vakopleiding zit barstensvol antwoorden op vragen waar veel gastouders mee worstelen.

Onderwerpen die worden behandeld, kun je één op één in de praktijk toepassen. Meedoen is dus slim investeren in jouw toekomst!

Doe je mee?


Wat houdt de ViaViela Vakopleiding in?

De ViaViela Vakopleiding bestaat uit verschillende modules. Daarnaast volg je online cursussen en mag je werken aan je eigen Gastouderplan. Na het goed doorlopen van drie modules ontvang je een Bewijs van Deelname. Dit jaar bieden wij nog de volgende modules van de ViaViela Vakopleiding aan:


Bijeenkomst 1 - maandag 6 september: 'Professioneel ondernemen'
Bijeenkomst 2 - maandag 4 oktober: 'Pedagogisch handelen' *
Bijeenkomst 3 - maandag 1 november: 'Effectief communiceren'


*Heb je al een Pedagogisch kwaliteitshuis ingevuld? Dan kun je vrijstelling krijgen voor deze bijeenkomst.

De bijeenkomsten starten om 19.30 uur en duren tot uiterlijk 21.30 uur. Meer informatie over de locatie ontvang je na aanmelding.

Vind je drie bijeenkomsten te veel? Je kunt er dan ook voor kiezen om maar één (of twee) van de modules te volgen.

Lees hier meer over de ViaViela Vakopleiding


Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de ViaViela Vakopleiding? Stuur dan (uiterlijk 30 augustus) een e-mail naar: d.bethlehem@viaviela.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Tot ziens bij de ViaViela Vakopleiding!