Welkom bij ViaViela

Winterswijk

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Beuzenes 6
7101 VX Winterswijk
06-47049574
winterswijk@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Eef Baanders

Ik ben Eef Baanders. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Winterswijk specifiek voor opvang binnen de familie. Ben je nog op zoek naar een gastouder of nanny of wil je opvang bieden, neem dan contact op met mijn collega Margriet Peters.

“Nuchterheid en gastvrijheid staan bij ons gastouderbureau hoog in het vaandel”, aldus consulent Eef Baanders. “Elke familie heeft een eigen verhaal en met alle cliënten onderhoud ik persoonlijk contact. Dat maakt dan ook dat ik een sterke band met het werk heb. De zorg voor je kinderen is immers niet iets dat je aan iedereen toevertrouwt. ViaViela maakt het mogelijk gastouderopvang te regelen bij gastouders die je zelf uitzoekt en blind vertrouwt. Dat is erg belangrijk voor het welzijn van je kinderen en wij ondersteunen en begeleiden je daar graag bij. Zo nemen we een kleine last van je schouders en kun jij je met een gerust hart richten op bijvoorbeeld je werk.”

Nieuws uit regio Winterswijk

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Nuchterheid en gastvrijheid staan bij mij hoog in het vaandel.“ Eef Baanders

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Winterswijk voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 240232033.

Bekijk ViaViela in regio Winterswijk in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Winterswijk en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.