Nieuws

regio Zwolle, Kampen, Meppel

Uitnodiging online lezing: Kieskeurige eters en voeding

Als gastouder van jonge kinderen loop je er vast wel eens tegen aan: kinderen die niets lusten, lastige eters aan tafels. Als je een kind gezonde eetgewoontes aanleert, help je het met een gezond eetpatroon voor later.

Maar hoe doe je dat?

Welke strategieën werken, licht Marije Woertman (kindervoedingscoach) je uitvoerig toe tijdens de online lezing 'Kieskeurige eters en voeding'.

Doel is meer rust aan tafel en kinderen die beter gaan eten.


Wat gaan we doen?

Tijdens de lezing zal Marije dieper ingaan op:
Hoe je als gastouder om kan gaan met kieskeurige eters;
*  Hoe je inzicht krijgt waar kieskeurig eetgedrag vandaan komt. Hierbij krijg je tools om hier gemakkelijker mee om te gaan;
*  Hoe je ervoor kunt zorgen dat een kind gezonde voeding gaat eten.

We hebben een korte vragenlijst opgesteld die je vooraf kunt invullen. Op die manier kunnen we tijdens de lezing goed aansluiten op jouw behoefte. Het invullen van de vragenlijst kost maar 5 minuten van je tijd.

Ook mag je vooraf een persoonlijke vraag aanleveren. Aan het eind van de lezing worden deze ingestuurde vragen beantwoord.


Meer over Marije

Marije is kindervoedingscoach en helpt ouders om als gezin gezonder te eten, en minder strijd aan tafel simpeler te maken. Dit doet zij door ouders kennis te laten maken met spelenderwijs te leren eten en proeven.

Marije gelooft dat gezond eten een feestje kan zijn!

Marije is ook ervaringsdeskundige, haar beide kinderen zijn moeizame eters. De jongste is hoogsensitief en heeft moeite met nieuwe smaken en texturen. Meer informatie over Marije vind je hier en hier.


Aanmelden

De lezing wordt gegeven op dinsdag 5 april 2022. We starten om 20.00 uur en eindigen rond 21.30 uur.

Je ontvangt een paar dagen voorafgaand aan de lezing een email met uitnodiging voor de Zoom-meeting.

Wil jij er graag bij zijn? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Gastouderbureau ViaViela
Helma Kroeb