Gastoudertips

Voor financiële tips download je de Gastoudergids

Ben jij gastouder of wil je gastouder worden? En vind je het soms best lastig om de financiële kant van jouw opvang te regelen? Dan heeft ViaViela een goede tip voor je; download de Gastoudergids 2019! Het gratis e-book is speciaal samengesteld voor gastouders en bevat tips en informatie over de financiële kant van het werken als zelfstandige opvangprofessional.

 

Lees hoe je gebruikmaakt van de financiële kansen en mogelijkheden die je als gastouder hebt. Ontdek hoe jij jouw uurtarief bepaalt en welke onkosten je eigenlijk mag opgeven. Lees daarna alles over de aangifte inkomstenbelasting, pensioen, zwangerschapsverlof en het verzekeren van arbeidsongeschiktheid.

 

De gids is niet alleen beschikbaar voor gastouders van ViaViela, maar voor alle gastouders en nanny’s is het e-book gratis te downloaden.

 

De Gastoudergids 2019 helpt gastouders bij het maken van slimme financiële en fiscale keuzes. Wil jij meer financiële zekerheid? Dan is dit hét boek voor jou! Download hier de Gastoudergids 2019.

 

Lees hier meer Gastoudertips om jouw gastouderopvang nog succesvoller te maken.