Gastoudertips

Promoot jouw gastouderopvang

Als (startende) gastouder is het promoten van je gastouderopvang in de wijk heel belangrijk. De meeste ouders die gebruik gaan maken van jouw opvang, wonen namelijk vlakbij. Met de juiste promotie maak je jouw gastouderopvang nog zichtbaarder voor ouders in jouw omgeving én online! Daarmee zorg je ervoor dat jij jouw opvangplaatsen snel ingevuld krijgt én houdt.

 

Zichtbaar in de buurt

Hoe zichtbaar ben je in jouw buurt? Heb je bijvoorbeeld een bord bij de voordeur, een sticker op het raam of je logo op een bolderkar? Jouw gastouderopvang mag opvallen in het straatbeeld! Op deze manier laat je de buitenwereld zien dat jij er bent.

Wil jij jouw gastouderopvang optimaal promoten? Wij helpen je hier graag bij. ViaViela ondersteund je met diverse promotiemiddelen. Van flyers tot naambordjes en raamposters. We gaan voor kwaliteit en maken het persoonlijk. Net zoals jij dat doet met jouw opvang.

 

Gratis profielpagina

Voor ouders begint de zoektocht naar goede opvang steeds vaker via het internet. Zo zoeken ouders niet alleen op Google naar kinderopvang, maar ook op social mediakanalen zoals Facebook en Instagram.
 
Wil je zeker weten dat jouw opvang online niet te missen is? Presenteer jezelf dan via de gratis profielpagina op ViaViela.nl. Vertel over jouw opvang, plaats foto’s, vraag om recensies van jouw vraagouders en vergroot je kans op een nieuwe opvangrelatie. Wist je trouwens dat je jouw profiel ook heel makkelijk via sociale media kunt delen? Superhandig!

Wil jij ook een profielpagina, maar ben je nog niet aangemeld? Doe dat dan via deze link.

 

Lees hier meer Gastoudertips om jouw gastouderopvang nog succesvoller te maken.