Gastouderevent Gezonde gastouderopvang

Gezonde gastouderopvang

Gastouderbureau ViaViela organiseert al sinds 2016 met regelmaat een gastouderevent. Vele gastouders beleven hiermee een mooie en inspirerende dag met diverse workshops en een marktplein waarop al onze partners vertegenwoordigd zijn. 

Op zaterdag 25 juni wordt het Gastouderevent georganiseerd door de ViaViela vestigingen uit de regio's Delft, Rotterdam, Leiden, Gouda en Den Haag in samenwerking met Gezonde Kinderopvang. De dag staat in het teken van Gezonde gastouderopvang. Ook alle gastouders die niet bij ViaViela zijn aangesloten, zijn van harte welkom!

Kom naar het Gastouderevent in Delft


  • Thema Gezonde gastouderopvang
  • Samenwerking met Gezonde Kinderopvang
  • Workshops en gastoudermarkt
Bestel nu je ticket

Lezing van Jason Fredrick

We openen de dag gezamenlijk met een bijzondere lezing. Jason Fredrick van Nieuwsgierig denken neemt je mee in de fascinerende wereld van nieuwsgierigheid en laat ons zien hoe je bij jezelf en anderen een leven lang leren en ontdekken aanwakkert. Daarna heeft iedere gastouder de mogelijkheid om twee workshops naar keuze te volgen.

Praktische informatie

Het gastouderevent wordt georganiseerd op het Christelijk Lyceum in Delft en begint om 10.00 uur. De workshops duren 1 tot 1,5 uur. Om 16.15 eindigen de laatste workshops en sluiten we de dag gezamenlijk af. Om 17.00 uur is het Gastouderevent afgelopen.

De kosten voor het evenement bedragen €35. Bestel nu je tickets!

Tickets bestellen

Aanbod workshops

We bieden je een gevarieerd aanbod workshops waar jij er twéé uit kan kiezen. De workshops worden aangeboden door oa TNO, Rutgersstichting, Sardes, Voedingscentrum, VeiligheidNL, Nationaal kenniscentrum opgroeien (NJI). Reserveer snel een plek bij jouw favoriete workshops.

Bekijk het aanbod van Workshops >

Jij komt toch ook? Bestel direct je tickets