ViaViela helpt je in korte tijd gediplomeerd gastouder worden

Ga jij graag snel aan de slag als zelfstandig gastouder? Met de diplomaroute MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn voor Gastouders start jij binnenkort jouw eigen gastouderopvang!

Heb je ervaring als oppas en/of opvoeder, maar beschik je niet over het juiste diploma? Met een verkorte opleiding tot gastouder in de vorm van de diplomaroute zet jij je praktijkervaring in vier tot vijf maanden om naar een officieel erkend mbo-diploma. Je kunt op ieder gewenst moment instromen en snel examen doen.

Zet jij jouw ervaring graag om naar een officieel erkend mbo-diploma? Gastouderbureau ViaViela helpt je hierbij. Meld je dan aan!

Waarom aanmelden?


  • Jouw praktijkervaring snel omgezet in een diploma
  • Geen lessen, voorbereiding vanuit huis
  • Uitgebreide ondersteuning ViaViela
Aanmelden

Jouw ervaring is een diploma waard

Met deze diplomaroute kun je snel examen doen en je mbo-diploma behalen. Het is dus wel belangrijk dat je beschikt over voldoende relevante kennis en ervaring. Op deze manier kan je jouw praktijkervaring in korte tijd omzetten naar een officieel erkend mbo-diploma. Want jouw ervaring is een diploma waard! Meer lezen over de diplomaroute

Geen lessen, voorbereiding vanuit huis

Je volgt tijdens deze verkorte opleiding geen lessen. Het is immers een diplomaroute. Ideaal dus! De benodigde voorbereidingen voor je examenonderdelen doe je zelf, vanuit huis en in je eigen tempo.

„Met inhoudelijke vragen kon ik altijd terecht bij ViaViela. Zij hielpen mij waar nodig.“ Marielle, gastouder

ViaViela helpt en begeleidt je bij iedere stap

Tijdens de examens laat jij jouw kennis en ervaring zien. Wij helpen je met de juiste informatie en kennis waarover je moet beschikken bij de verschillende examenonderdelen. Zo kun jij je goed voorbereiden en weet je precies wat er van jou als gastouder wordt verwacht. Lees meer over de begeleiding van ViaViela

Meer weten over de diplomaroute?