Partner in gezonde voeding

Training Gezonde voeding

Gezonde voeding biedt kinderen de bouwstoffen om te groeien en om zich te ontwikkelen. Daarbij maakt het voedingspatroon van kinderen vooral de eerste levensjaren grote veranderingen door. Die ontwikkeling maak jij als gastouder van dichtbij mee!

Als gastouder ben je voor ouders een partner in gezonde opvoeding. Door op je opvang bewust gezonde voeding aan te bieden, stimuleer je een gezonde leefstijl bij je opvangkinderen. Zo help je kinderen bij het leggen van een gezonde basis, waar zij een leven lang plezier van hebben!


Module Gezonde voeding

ViaViela heeft speciaal voor aangesloten gastouders de module Gezonde voeding ontwikkeld. Je krijgt meer (achtergrond)informatie over voeding en vertaalt de theorie naar jouw eigen voedingsbeleid. Je kunt deze module volgen wanneer en in welk tempo jij wilt.

Ben jij nog niet bij ViaViela  aangesloten?  Je ViaViela contactpersoon bij jou in de regio vertelt je graag over de mogelijkheden om deel te nemen. 


Doe je mee?

Om deel te nemen aan de module ga je als eerste aan de slag met de online cursus Gezonde voeding. Heb je deze (al) afgerond? Mail dan je certificaat naar je ViaViela contactpersoon. Vervolgens ontvang je de link naar de trainingsfilm Gezonde voeding. Je kunt deze op ieder gewenst moment, wanneer het jou uitkomt, bekijken. Je ontvangt ook de materialen waarmee je aan de slag kunt met jouw eigen voedingsbeleid.


Aan de slag

Wil je meteen aan de slag? Log dan in op Mijngastouderburo.nl:

  • Ga naar ‘Mijn gegevens’
  • Kies links in het menu voor ‘EHBO/Kwaliteitseisen’
  • Daar staat de online cursus ‘Gezonde voeding’ voor je klaar.
  • Je kunt op ieder moment beginnen, pauzeren en weer verder gaan met de cursus.
  • Heb je de cursus afgerond? Download dan direct je certificaat en mail het naar je ViaViela contactpersoon.

Wil jij je extra goed voorbereiden op de module Gezonde voeding. Maak dan ook de online cursus Basismodule Gezonde gastouderopvang. Volg bovenstaande stappen om toegang tot de cursus te krijgen.

Wij zien je certificaat graag tegemoet en wensen je veel leerplezier met het volgen van de module Gezonde voeding!