Educatieve kwaliteit gastouderopvang Rotterdam

Educatieve kwaliteit gastouderopvang Rotterdam

Wil jij nog meer uit jouw opvang halen en jezelf ontwikkelen als gastouder? Dan nodigt de gemeente Rotterdam je graag uit om mee te doen met de gratis e-learning ‘Educatieve kwaliteit gastouderopvang Rotterdam’. Een e-learning die op initiatief van de gemeente, speciaal is ontwikkeld voor gastouders in Rotterdam.


Inhoud e-learning

De e-learning, die is ontwikkeld door KIKI Training & Coaching, gaat over interactievaardigheden, dagstructuur, inrichting ruimte, ontwikkelingslijnen van kinderen, woordenschat en ouderbetrokkenheid. Alles met de focus op het jonge kind. Het gaat bij de e-learning niet alleen over de kinderen, maar ook over jouw ontwikkeling als professioneel opvoeder. Er zijn ook drie webinars die aansluiten op de e-learning. In deze webinars worden verschillende onderwerpen besproken en is ruimte om onderling ervaringen te delen.


Dit kun je verwachten

Als gastouder meld je je aan voor de e-learning. Vervolgens ontvang je een e-mail, waarin de link staat om naar de online leeromgeving te gaan. Je kunt gelijk starten met de eerste module. Om de twee weken opent een nieuwe module wanneer je de voorgaande module hebt afgerond. Tijdens het traject word je online pedagogisch ondersteunt door een trainer van KIKI Training & Coaching.

Het traject duurt tussen de 3 tot 6 maanden. Na afronding van de e-learning en het volgen van de webinars ontvang je het certificaat ‘Educatieve kwaliteit in de gastouderopvang’.


Aanmelden

Heb je nog vragen of wil je meedoen en ben je werkzaam als gastouder in de gemeente Rotterdam? Stuur een mail naar info@kiki-s.nl of neem telefonisch contact op via nummer 033-7110690.